Sloep verkopen

  • Home
  • Sloep verkopen

Wilt u uw sloep verkopen en deze direct wordt gezien door potentiele kopers? Uw sloep wel wordt gezien en zichtbaar is? 
Wij hebben de unieke verkooplocatie waar dagelijks veel mensen komen.
Uw sloep voor Loetje aan het IJ in de verkoop garandeert dagelijkse kijkers naar uw sloep. 
Onze top locatie voor de verkoop van uw sloep is gelegen voor het drukbezochte restaurant Loetje aan t IJ, waar tientallen tot honderden mensen dagelijks genieten van heerlijk eten en de zo langs onze prachtige boten in verkoop lopen en direct kunnen bewonderen.
Kijk niet verder dan Amsterdam Nautic! Wij bieden u de unieke kans en effectiefe manier om uw sloep te exposeren aan tientallen potentiële kopers elke dag. 

Wij zijn een professionele sloepmakelaar met meer dan 20 jaar ervaring in de branche en een breed netwerk in binnen- en buitenland, waardoor we u een maximale kans op succes bieden. Onze prijsstructuur is helder en transparant, waardoor u geen vervelende verrassingen hoeft te verwachten. Dankzij onze hoge verkoopsuccessen kunt u erop rekenen dat uw sloep snel en tegen een goede prijs verkocht zal worden. Doe uw voordeel met onze jarenlange ervaring en laat Amsterdam Nautic uw sloep verkopen.
Onze gediplomeerde en tevens zeer vriendelijke jachtmakelaar, Harry Postmus staat voor u klaar, is EMCI gecertificeerd en Master Appraiser, wat betekent dat hij u ook deskundig advies en ondersteuning kan bieden bij verkoop en taxaties.

Laat u overtuigen door onze uitstekende service en kom uw boot vandaag nog bij ons aanbieden. Wij garanderen u een snelle, efficiënte en rendabele verkoop van uw sloep.
Word onderdeel van de Amsterdam Nautic familie en ervaar de voordelen van een partner die altijd voor u klaar staat.


Naam
Staat van de sloep
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 6 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Wij danken u voor uw interesse in Amsterdam Nautic en kijken ernaar uit u te helpen bij het verkopen van uw sloep.

    Contactverzoek