Over ons

Op zoek naar een ervaren jachtmakelaar voor uw volgende aankoop of verkoop van een schip? Dan bent u bij Amsterdam Nautic aan het juiste adres! Onze eigenaar Harry Postmus beschikt over meer dan 20 jaar ervaring als jachtmakelaar en is een expert op het gebied van de verkoop en aankoop van schepen.

Niet alleen is Harry een ervaren kapitein, maar hij is ook EMCI gecertificeerd jachtmakelaar en Master Appraiser. Hij is bekend met de taxaties van schepen voor banken en verzekeraars. Harry heeft in zijn carrière al meer dan 600 schepen verkocht en kent alle ins en outs van de verkoop van boten.

Harry is een echte waterman en stapte al op jonge leeftijd als zesjarige jongen al alleen in een piraatje. Hij is vaarinstructeur en geeft les in vaar- en manouvreertechnieken. Bovendien beschikt Harry over het beperkt grootvaarbewijs, het vaarbewijs 1 en 2 en wordt hij ingehuurd als kapitein voor rondvaarten.

Bij Amsterdam Nautic bent u verzekerd van deskundig advies en persoonlijke aandacht. Wij zijn er voor u van begin tot eind en zorgen voor een soepele verkoop of aankoop van uw schip. Laat u verrassen door onze jarenlange ervaring en expertise en maak vandaag nog een afspraak met Harry Postmus.

Contactverzoek