Boten

  • 29500

Varend woonschip, Refit interieur 2022, Nieuw geschilderd juli 2022, Nieuwe Boiler, Nieuwe Kabola CV, met ligplaats in Amsterdam

Bij Amsterdam Nautic wordt dit prachtige woonschip in het hart van Amsterdam aangeboden, jaar huurplaats kan overgenomen worden.
Het schip is gerefit in 2022 en nieuw geschilderd in juli 2022 waardoor ze er prachtig uitziet.
Ze is in handen geweest van de huidige eigenaresse gedurende de afgelopen vijf jaar en uitstekend onderhouden. Ze biedt alle comfort voor bewoning, met onder andere een comfortabele slaapkamer in de voorhut, een nieuwe doucheruimte met electrisch toilet, een ruime stuurhut en een royaal zitgedeelte achterin dat ook als gastenverblijf kan dienen. Het schip heeft grote ramen van dubbel glas die zorgen voor veel daglicht, en het interieur is vakkundig ingetimmerd en afgewerkt, met veel kastruimte.

Het schip heeft voldoende buitenruimte voor een oa. een tuinset of hangmat om te genieten van het uitzicht, met een bovendek en een achterdek met stevige en hoge zeerailing waarop men veilig kan vertoeven en rondlopen. In de zomer van 2022 heeft het schip een grondige renovatie ondergaan, waaronder een complete verfbeurt en vernieuwing van de elektriciteit, bedrading en zekeringkast. Ook is de motor nagekeken en zijn alle vier de accu’s vernieuwd. De verwarming is geserviced in december 2022.

De romp is van 1930 en verkeert in goede staat, terwijl de luxe witt opbouw in de jaren ’70 is gebouwd.
De afmetingen zijn 14,75 x 3,30 x 1.10 meter en het schip weegt ca. 30 ton.
De besturing is hydraulisch, zowel binnen als buiten. Er is een diesel- en een watertank van respectievelijk 500 en 1000 liter, en er is verwarming aanwezig door het hele schip, met radiatoren en een thermosstaat die in 2021 is vervangen. Andere voorzieningen zijn onder andere een bildge pomp, verlichting, een boegschroef, een keuken met inductiekookplaat, een ijskast, een natte cel, een biminitop in wit. Kortom een prima varend woonschip.
Voor een bezichtiging belt u 06-55134356 

Accommodatie
Verblijfsruimtes: eigenaarshut voorschip met toilet en douche, middenschip is stuurhut met zitbank en tafel, achterschip met keuken en zit/slaapplaats
Stahoogte: in alle hutten
Motor, electra, water
Voortstuwing: nieuwe schroefas 2018, vetgesmeerd
Warm water: Isoterm Boiler 40 ltr
Watertank & materiaal: gecementeerd
Overig:

Nieuwe bedrading en zekeringkast aangebracht gedurende de refit in 2022

Motor geserviced 2022

Allpa Galvanische Isolator GI-32, voorkomt elektrolytische / corrosiestopper